Jeg har tatt BOTOX!

Jeg har tatt Botox. For ett døgn siden lå jeg på et bord på et sykehus og fikk nåler med botox inn i huden.

Svette er en del av oss alle, men noen av oss sliter mer enn hva som er nødvendig. Jeg er en av mange som har hyperhidrose, altså overdreven svette. Dette har vært et problem for meg i veldig mange år, og i går fikk jeg endelig behandling mot problemet.
Jeg husker ikke nøyaktig når det startet, men jeg var rundt 16-17 da jeg begynte å legge merke til problemet og innså at svettingen min ikke var normal. Jeg svettet gjennom flere lag med klær, og enkelte klær måtte jeg nærmest slutte å bruke. Jeg holdt på å bli gal. Jeg googlet og googlet, men ingenting funket. De siste årene har jeg sikkert brukt flere tusen på deodoranter, og ingen har funket. Jeg prøve til og med aluminiumklorid, men opplevde ikke effekt av det heller. Det eneste jeg fikk var ''brannsår'' i armhulene. Etter hvert hørte jeg om behandling med botox, og fikk med en gang lyst til å prøve. Jeg visste at jeg måtte henvises av fastlegen min med mindre jeg skulle betale flere tusen. Jeg kviet meg LENGE før jeg bestilte time, og nå sitter jeg her med botox.

Botoxen fungerer ved å blokkere nervesignalene som er medvirkende til at vi svetter, og behandlingen fungerer på 99% av alle som prøver den. Du får maksimal effekt etter et par dager, og tro meg, det er så verdt det! Allerede i dag merker jeg en viss effekt. Jeg sitter med en morgenkåpe i silkestoff uten at den klistrer seg fast i armhulene mine, og det har ALDRI skjedd før! Dette lover altså godt. Jeg vet ikke når jeg må ha en ny dose, siden virkningen er veldig individuell. Det kan gå alt fra 2-8 måneder før jeg begynner å svette igjen, så jeg er veldig spent på hva som skjer fremover. Så langt lover det godt.

Selve behandlingen var fort gjort. Jeg ankom hudpoliklinikken på sykehuset i Tromsø 8:15 og var ferdig 8:55. Det som tok lengst tid var ventingen siden jeg kom en stund før jeg hadde time. Da jeg kom inn til timen hadde vi først en samtale om selve problemet mitt for å kartlegge ''alvorlighetsgraden'' og jeg fikk informasjon om botoxen. Selve injiseringen varte i kanskje totalt 2-3 minutter. Jeg er vant til ganske store nåler i sammenheng med piercinger og blodgiving, og jeg har en del tatoveringer. Derfor merket jeg nesten ingenting da de stakk meg under armene, og derfor gikk det såpass fort. Det kilte faktisk etter min mening. 

Hurra for botox! Nå kan jeg endelig bestemme selv hva jeg skal kle på meg.

4

Så bra at det finnes gode løsninger. Det blir sikkert godt for deg. God helg :)

Så bra at du har funnet noe som passer for deg. Håper du får en flott helg, og at du merker enda mer effekt av botox-en i løpet av de neste dagene

Thea: Takk for det :) Ha en fin helg!

Så bra at du har funnet noe som passer for deg :)

ta gjerne titt innom min nye start blogg :)

Skriv en ny kommentar