10 ting du neppe visste om meg

Jeg har lite å gjøre, og enda mindre å skrive om. Derfor tenkte jeg å lage et av de typiske "10 ting du ikke visste om meg"-innleggene. Hvis du personlig kjenner meg vet du kanskje noe, men dere andre lærer noe nytt!

1. Jeg er ikke høyere enn 158 over bakken. Noe jeg ser på som en fordel siden jeg elsker høye hæler.

2. Jeg har ikke vært ansatt siden mars 2015. Da ble jeg sykemeldt for første gang, og har ikke jobbet siden på grunn av helsemessige årsaker.

3. Når jeg ser Game of Thrones "må" jeg ha et glass vin til. Det spiller ingen rolle når jeg ser på, men for hver nye episode går det minst ett glass vin.

4. Jeg drikker sjeldnere enn noen sinne. Før var jeg ute på byen hver helg, og selv i ukedagene. I år har jeg vært på byen maks 2-3 ganger.

5. For noen år siden ELSKET jeg vintage og 50 talls-klær. Jeg bruker det sjeldent nå, men gud så mange timer jeg kunne bruke på å dolle meg opp.

6. Jeg har bodd i Tromsø siden 2012, og har siden da flyttet flere ganger. Nå bor jeg i hjem nummer 6. Eventuelt 6 og en halv ettersom jeg bodde i en leilighet i to timer, men rømte da jeg fikk vite at min nye husvert har vært dømt for tyveri, vold osv...

7. Jeg var vegetarianer i 6 år, men begynte å spise kjøtt igjen av praktiske årsaker. Det ble rett og slett billigere med tanke på livssituasjonen.

8. Jeg er en av mange som har droppet ut av videregående. Jeg var ekstremt deprimert (suicidal på det verste) og hadde flere lærere som overhode ikke tok meg seriøst. Jeg holdt ikke ut, og droppet ut en måned før jeg egentlig skulle ha fullført VG3.

9. Jeg har ingen allergier som jeg vet om, utenom morfin. Jeg er livredd for å en gang havne i en ulykke og få morfin på sykehuset. Jeg ble kjempedårlig da jeg for en del år siden fikk hostesaft som inneholdt et snev av morfin i forbindelse med kikhoste.

10. Jeg har farget håret siden jeg var 12 år. Det er altså 9 år siden. Jeg vet ikke lenger hva som faktisk er min naturlige hårfarge. Håret mitt har vært blondt, svart, brunt, blått, rødt, lilla og oransje. Nå er det mørkebrunt igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Elena

Christina Elena

21, Tromsø

21 år gammel Tromsøværing. Instagram: itschriselena Kontakt: christina.elena@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits